Home | Buitenland | Vic Attack raakt zege kwijt

Vic Attack raakt zege kwijt

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Vic Attack tijdens zijn gloriejaren bij Ottersberg Vic Attack tijdens zijn gloriejaren bij Ottersberg

WENEN – In Oostenrijk komt trainer Joze Sagaj enkele maanden niet meer aan de bak. Dit vanwege de in november vorig jaar bij zijn paard Vic Attack aangetroffen verboden stoffen.

Die uitsluiting heeft een Nederlands kader. Vic Attack was immers in 2008 met fokker en toenmalige eigenaar Frans Ottersberg en met amateurrijder Fred Handelaar gedurende die periode seriewinnaar op de Duitse banen. Zo reeg hij series van elf en van zes zeges aaneen. Na zijn vertrek uit Duitsland  kwam Vic Attack afwisselend in actie in Oostenrijk, Duitsland (Straubing en Berlijn), Hongarije en Slovenië. Grootmoeder van Vic Attack was de goede Sylvia de Leur, die met Bertus Leeuwenkamp destijds succesvol was.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: