Home | Buitenland | Winst voor April Love

Winst voor April Love

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Winst voor April Love

ÖREBRÖ – In het Zweedse Örebrö mocht donderdag weer een zege bijgeschreven worden op het conto van April Love. Het was de vierde winst in de loopbaan van de door Stal Stal Rebecca gefokte ruin.

De zoon van Santana Boko en Winsus Nordkapp zegevierde in handen van Carl-Erik Lindblom in 1.18,1 over 2100 meter. Hij kwalificeerde zich in 2011 op de baan van Wolvega in handen van Gerrit de Jong in een rappe 1.17,3 en vertrok vervolgens naar het noorden. In Zweden zette hij reeds een record neer van 1.14,0.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: