Home | Buitenland | Kolgjini overweegt Franse stal

Kolgjini overweegt Franse stal

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Kolgjini overweegt Franse stal

VINCENNES – Lurfi Kolgjini overweegt op termijn te verhuizen met (een deel van) zijn stal naar Frankrijk. Dat maakte hij deze week bekend voor het Zweedse TV4 Sport. Zijn zoon Adrian Kolgjini zou dan de Zweedse stal overnemen.

Kolgjini ziet in de overstap een uitdaging. Enkele jaren geleden overwoog hij ook al een dergelijke overgang, maar destijds kwam daar niets van terecht, omdat zijn familie niet achter het besluit stond. “Maar ik heb nog altijd plannen over enkele jaren een grote stal in Frankrijk op te zetten”, aldus Kolgjini voor de Zweedse zender.

Bij Kolgjini staan momenteel meerdere Nederlandse paarden in training. In Jägersro zien we onder meer Alki Flevo, Armando Kievitshof, Broadway Fortuna, Dante Boko, Diva Boko, Dollar Boko, Donna di Quattro, Doublestar Rapida, Dream With Me, Eileen Boko, Esther Flevo en Nelson di Quattro.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: