Home | Buitenland | Charlie Lucky blijft winnen

Charlie Lucky blijft winnen

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Charlie Lucky (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Charlie Lucky (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

ABY – In zijn vierde optreden op Zweedse bodem kon opnieuw een zege worden bijgeschreven voor Charlie Lucky. In handen van vaste rijder Veijo Heiskanen zette de door Stal Amsterdam gefokte ruin donderdag een nieuwe recordtijd van 1.16.6 (over 2140 meter) neer.

Dat leverde hem in Aby, waar hij ook zijn vorige zege behaalde, ruim drie mille op. In ons land won de zoon van Andover Hall en Genny di Jesolo één keer met Hugo Langeweg. Dat was in juli 2012 op de baan van Duindigt.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: