Home | Buitenland | Nieuw succes voor Heleen Krom

Nieuw succes voor Heleen Krom

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Nieuw succes voor Heleen Krom

VIRE – Valley Victory blijft opzien baren op de Franse banen. De door Heleen Krom getrainde merrie was woensdag voor de derde maal op rij de snelste. Ze werd gestuurd Anthony Barrier.

De dochter van Qualmio de Vandel deed dat in een nieuwe recordtijd van 1.17,9. Deze Prix du Crédit Agricole Normandie was gedoteerd met 20.000 euro. De laatste drie winnaars van dit nummer waren Urfa de Ferrière (2012), Rigor Magique (2011), Quattro Fouteau (2010) en Quapi (2009).

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: