Home | Buitenland | Opnieuw succes Heleen Krom

Opnieuw succes Heleen Krom

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Opnieuw succes Heleen Krom

VIRE – In Frankrijk blijft het voortvarend gaan met de Nederlandse trainster Heleen Krom. Op de baan van Vire scoorde ze maandag een knappe zege met Valley Victory.

De dochter van Qualmio de Vandel bleef daarmee in twee starts dit jaar nog ongeslagen. In januari was de merrie ook al winnares in Saint Brieuc. In Vire klopte ze na 2800 meter de concurrentie in 1.21,2. In deze Prix des Roses fungeerde Sébastien Hardy als rijder.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: