Home | Buitenland | Johan Buijs pakt Weense winst

Johan Buijs pakt Weense winst

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Johan Buijs pakt Weense winst

WENEN – Op de baan van Krieau in Wenen mocht Johan Buijs zondag voorrijden. De Nederlander was de sterkste met Xena O. De dochter van Uronometro en Eirene was vorig jaar met Buijs ook al eens winnares geworden in Baden.

Vorig jaar won Buijs in een beperkt aantal starts vijf maal. In 2011 (vier zeges) en 2010 (vijf overwinningen) was hij ongeveer even succesvol. De winst met Xena O was zijn eerste seizoenzege.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: