Home | Buitenland | Garland Kronos klopt Uppercut Flevo

Garland Kronos klopt Uppercut Flevo

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Garland Kronos klopte Uppercut Flevo Garland Kronos klopte Uppercut Flevo

BIRI – In het Noorse Biri werd vrijdag duidelijk dat Uppercut Flevo zich nog altijd meet met de Noorse topklasse. De in Eenrum door Syb en Titia Iwema gefokte schimmelruin won inmiddels al 56 koersen en voegde daar nu een derde plaats aan toe in een topnummer.

In Biri werd in handen van André H Stensen een knappe derde plaats behaald achter de winnende Garland Kronos, ook al zo’n draver die al jarenlang in Scandinavische topkoersen aan het front meestrijd.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: