Home | Buitenland | Tweede winst Clint Greenwood

Tweede winst Clint Greenwood

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Tweede winst Clint Greenwood

BERGEN – In Bergen kon donderdag de tweede Noorse zege van Clint Greenwood worden genoteerd. De hengst, die voor fokker Frank Bins uit Otterlo nog onder de hoede van Patrick de Haan koerste, was in 1.20,0 over 2120 meter een verrassende winnaar.

Hij werd gereden door Ove Wassberg. Zijn record bleef nog even staan. Dat liep hij destijds met De Haan in Gelsenkirchen: 1.17,7. Clint Greenwood is een zoon van Bins zijn voormalige succespaard Selena Deka. Die kwam zelf tot een record van 1.15,2 op de baan van Hamburg.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: