Home | Buitenland | Timoko ook onder het zadel?

Timoko ook onder het zadel?

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Timoko ook onder het zadel?

VINCENNES – Hoewel een start in de Prix de France komende zondag het meest waarschijnlijk is, zou komend weekeinde ook het montédebuut van Timoko kunnen volgen.

De hengst die onlangs zevende werd in de Prix d’Amérique staat vooralsnog namelijk ook op de lijst van eventuele starters voor de Prix des Centaures, een met 240.000 euro gedoteerd nummer. In dit monténummer lijkt de route naar succes iets makkelijker, omdat de koers slechts toegankelijk is voor vier- tot zesjarige paarden. Slechts twee dravers wisten dit nummer vaker dan één keer te winnen, waarvan Scipion du Goutier (2010 en 2011) de meest recente is.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: