Home | Buitenland | Slechte beurt Björn Goop

Slechte beurt Björn Goop

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Bj"orn Goop © Kanal75 Bj"orn Goop © Kanal75

VINCENNES – Het optreden van Björn Goop in de Prix d’Amérique was geen onverdeeld succes. Niet alleen speelde hij met Quarcio du Chene geen rol van betekenis, ook wachtte hem na afloop een schorsing.

De Zweed zou in de tumultueus verlopen koers onder meer Un Mec d’Héripre hebben gehinderd. Dat leverde Goop een ‘tevoetstelling’ op van 1 tot 8 februari. Twee weken geleden was Goop nog met succes actief op Victoria Park Woilvega.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: