Home | Buitenland | Aanwinst De Groote wint

Aanwinst De Groote wint

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Aanwinst De Groote wint

MONS – De door Lieven de Groote vanuit Frankrijk overgehevelde Orage Mauzun heeft na een knappe entree in Wolvega (vierde achter My Winner) zijn tweede zege op Belgische bodem binnen. In Mons won hij het hoofdnummer.

Na een zege in Kuurne was de elf jaar oude Fransman nu de snelste met Nico d’Haenens als rijder. De draver die we ongetwijfeld ook vaker gaan zien in Wolvega liep eind vorig jaar nog een persoonlijk record op de baan van Vincennes in de Prix de Cosse le Vivien: 1.12,7.

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: