Home | Buitenland | Sterke rentree van Aga Khan Boko

Sterke rentree van Aga Khan Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Aga Khan Boko maakte een sterke rentree Aga Khan Boko maakte een sterke rentree

HELSINKI – De derde aankomende van de Zweedse Derby van 2011, Aga Khan Boko, heeft woensdag bij zijn rentree op de baan van het Finse Vermo een uitstekende indruk achtergelaten.

In handen van Ari Moilanen won de hengst een sterk bezette stayerskoers. Hij zette een overtuigende winnende tijd neer van 1.16,7 over 3120 meter. Daarbij moest hij twintig meter geven aan de koppaarden. De winst was goed voor een eerste prijs van vier mille. De winnaar van meer dan 110.000 euro kwam sinds oktober 2011 niet meer in koersverband in actie. Aga Khan Boko is een zoon van Viking Kronos en Quicksilver Lobell.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: