Home | Buitenland | Qwerty niet in Prix d’Amérique

Qwerty niet in Prix d’Amérique

Door 1
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Qwerty niet in de Prix d' Amérique Qwerty niet in de Prix d' Amérique

VINCENNES – Met een zevende plek in de Prix de Belgique is Qwerty er niet in geslaagd voldoende winsom binnen één jaar bijeen te rijden om zich te plaatsen voor de Prix d’Amérique.

De door Pierre Levesque gereden hengst voldeed daarmee namelijk niet aan de eis dat na 1 januari 2012 minstens 31.000 euro moet zijn verdiend. Qwerty werd enkele jaren geleden gezien als een mogelijke aankomende winnaar van de topkoers, maar kwam om verschillende redenen nog nooit aan de start in de belangsrijkste Franse koers van het jaar.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 1 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Greg Rams 14 jan 2013
Qwerty had niet alleen te weinig jaarwinsom maar sowieso te weinig winsom om zich op die manier voor de PDA te plaatsen. Door het verzamelen van punten in de 4 B-koersen had hij zich kunnen plaatsen. Gisteren was zij laatste kans, echter door zijn 7e plek ( geen punten) en de 2e plaats van Roxana de Barbray (6 punten)is zij hem nu voorbijgestreefd. Zij heeft nu wel een ticket op zak.
totaal: 1 | nu in beeld: 1 - 1

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: