Home | Buitenland | Zege voor Annabel J

Zege voor Annabel J

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zege voor Annabel J

BERLIJN – In Berlijn kon op de baan van Karlshorst voor het eerst sinds lange tijd weer een zege worden bijgeschreven op het conto van Annabel J. De dochter van Paul Trot en Invisible Speed werd door amatrice Carola Kirchner naar de winst gestuurd.

De merrie kwam daarbij tot een tijd van 1.20,2 over 2000 meter. Moeder Invisible Speed koerste destijds onder de vlag van Stal Liefhebber uit Warmenhuizen. De winst was goed voor een eerste prijs van 400 euro.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: