Home | Buitenland | Weer winst voor Copy Cat

Weer winst voor Copy Cat

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Weer winst voor Copy Cat

MANTORP – De Nederlandse ruin Copy Cat heeft de derde overwinning in zijn loopbaan behaald. De nog door Tom Kooyman op Duindigt gekwalificeerde vierjarige was in het Zweedse Mantorp in 1.17,0 over 2140 meter de snelste.

De zege werd maandag wederom behaald in handen van vaste rijder Rolf Ulriksson. De moeder van de door Gerrits Recycling gefokte Copy Cat, Sweetdream Hanover, werd destijds aangekocht tijdens een Unitrotveiling op het moment dat ze reeds gedekt was door Prodigious. Dat leverde later de geboorte van Copy Cat op. Copy Cat heeft inmiddels een record van 1.16,9.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: