Home | Buitenland | Weer zege Yankee’s Wish

Weer zege Yankee’s Wish

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Weer zege Yankee’s Wish

BERGEN – De voorheen nog met Sjaak Snoek en Simon Woudstra in Duitsland succesvolle Yankee's Wish heeft zondag in het Noorse Bergen de zevende winst in zijn loopbaan behaald.

In handen van Øyvind Austevoll won hij in 1.19,2 over 2600 meter. De door René Weber gefokte zoon van Incredible Crafts en Gentle November was eerer dit jaar op dezelfde baan met Austevoll ook al eens de beste geweest. Zijn record liep hij in 2009 al met een tijd van 1.15,1.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: