Home | Buitenland | Grote Prijs van de Stad Kuurne naar Norginio

Grote Prijs van de Stad Kuurne naar Norginio

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Norginio (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Norginio (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

KUURNE – De Grote Prijs van de Stad Kuurne is dit jaar een prooi geworden voor Norginio. De drievoudige winnaar van onze Prijs der Giganten was zondag de snelste over 2900 meter in 1.17,1.

Daarbij werd de elf jaar oude hengst van Alphonse Vanberghen gereden door Nico Dhaenens. De combinatie klopte in deze koers met bandenstart respectievelijk Milliondollar Lux (Jos Verbeeck) en Camino EV (Rik Depuydt). De vanuit Wolvega bekende Britt ten Doorn en Nearque werden respectievelijk vierde en zevende. Magnat Crown werd uitgeschakeld.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: