Home | Buitenland | Rentree Joke Face lijkt aanstaande

Rentree Joke Face lijkt aanstaande

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Joke Face (Archieffoto) Joke Face (Archieffoto)

STOCKHOLM – Het gaat goed met het herstel van de Zweedse Derbywinnaar van 2010, Joke Face. De in maart voor het laatst aangetreden Viking Kronos-zoon staat volgens Lutfi Kolgini voor een rentree.

De hengst kampte dit jaar met verscheidene fysieke problemen, maar deze lijken nu opgelost. Kolgjini mikt nu op een optreden in Jägersro. Dat zou op 27 oktober moeten gebeuren in de Müllers Memorial. Dat nummer werd de laatste jaren gewonnen door Commander Crowe (twee keer), Maharajah en vorig jaar door de door Jan van Marion gefokte Yellow Eden.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: