Home | Buitenland | Commander Crowe naar Laval

Commander Crowe naar Laval

Door 1
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Commander Crowe gaat naar Laval Commander Crowe gaat naar Laval

LAVAL – Terwijl de grote strijd zich komend weekeinde in Solvalla afspeelt in het kader van de UET Masters, komen enkele dagen later twee van de aldaar absente toppers in actie op de baan van het Franse Laval.

Dan (3 oktober) komen namelijk de lijstaanvoerder van het klassement in de UET Masters, Commander Crowe, en Roxane Griff in actie. De eerste mag na een Zweeds startverbod niet deelnemen aan de koers op Solvalla, terwijl de omgeving van Roxane Griff geen behoefte had aan de met liefst 500.000 euro gedoteerde uitdaging. Ze treffen elkaar nu in de Grand Prix Anjou Maine.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 1 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
terry koperberg 26 sep 2012
Hoogst waarschijnlijk komt hij een week later in agen aan de start. meters geven aan deze paarden achten ze een te zware opdracht .
totaal: 1 | nu in beeld: 1 - 1

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: