Home | Buitenland | Brad de Veluwe grote UET-favoriet

Brad de Veluwe grote UET-favoriet

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Brad de Veluwe grote UET-favoriet

GELSENKIRCHEN – In de met 400.000 euro gedoteerde Grand Prix d’UET op de baan van Gelsenkirchen zal het vermoedelijk tot een duel komen tussen de supersterren Brad de Veluwe met Tuomas Korveneja en Unique Quick in handen van Franck Leblanc.

Helaas een klein Nederlandse tintje door het schrappen van Brazil Boko geen vervolg krijgen. Ook van Uhlan Noir is reeds bekend dat deze niet zal starten. Wel tot de starters behoort Bentley Karan van Stal Vibelzee, maar deze behoort tot de (verre) outsiders).

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: