Home | Buitenland | Wereldrecord voor tweejarige Dontyouforgetit

Wereldrecord voor tweejarige Dontyouforgetit

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Wereldrecord voor tweejarige Dontyouforgetit

DELAWARE – In Delaware (Ohio) heft de tweejarige Dontyouforgetit een nieuw wereldrecord gevestigd voor die leeftijdscategorie. Een vorig jaar door Googoo Gaagaa op Ocean Downs neergezette besttijd (1.12,1) werd naar 1.11,8 gebracht.

Dat betekende een nieuw mondiaal record voor tweejarige hengsten en ruins op 800 meterbanen. Dontyouforgetit werd gereden door Yannick Gingras. Hij is een zoon van Cantab Hall en Solveig en wordt getraind door Jimmy Takter.
De volgende opdrachten voor de nieuwe recordhouder liggen op The Red Mile, waarna de Breeders Crown een mogelijkheid is.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: