Home | Buitenland | Acer Beuckenswyk naar Duitse zege

Acer Beuckenswyk naar Duitse zege

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Acer Beuckenswyk naar Duitse zege

DAHLWITZ-HOPPEGARTEN – De meeting op de renbaan van Dahlwitz-Hoppegarten heeft zaterdag een zege opgeleverd voor de draver Acer Beuckenswyk. Op de in private handen zijnde baan komen bij uitzondering ook dravers op het gras in actie.

De vijf jaar oude zoon van Incredible Crafts en Naja Beuckenswyk werd tijdens één van de twee draverijen deze dag naar de winst gereden door Nicole Fink. De combinatie klopte over 1600 meter met duidelijk verschil een andere Nederlandse ruin, de Santana Boko-zoon Adraline.

Voor de door Klaas Schilstra gefokte Acer Beuckenswyk was het de tweede Duitse winst in zijn loopbaan, die hem eerder onder meer langs Slovakije, Tsjechië en Oostenrijk voerde. Op de baan van Novy Tekov wist hij in de zomer van 2010 nog vier keer op rij te winnen.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: