Home | Buitenland | Belle Boko naar Zweedse overwinning

Belle Boko naar Zweedse overwinning

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Belle Boko naar Zweedse overwinning

ROMME – In het Zweedse Romme kon vrijdag de tweede winst in de loopbaan van Belle Boko worden genoteerd. De merrie won in handen van Claes Sjöström.

De dochter van Conway Hall en Sayuri Boko (ook de moeder van Combat Boko van de familie Gerrits) zette meteen een nieuwe recordtijd neer van 1.17,4 over 2140 meter. Haar eerste winst boekte ze vorig jaar in Mantorp.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: