Home | Buitenland | Arabella Ling naar eerste Deense zege

Arabella Ling naar eerste Deense zege

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Arabella Ling naar eerste Deense zege

ODENSE – Arabella Ling was ooit één van de bijrolspeelsters in het bekroonde werk Ziggy van Bram Hulzebos. Het zal de auteur deugd doen te vernemen dat de merrie zaterdag in het Deense Odense tot haar eerste succes in haar nieuwe vaderland kwam kwam.

De dochter van Incredible Crafts en Johanna Square die werd gefokt door Nic van der Lingen won in handen van Ken Ecce in een snelle 1.15,7 over 2140 meter. Dit vierde optreden in Denemarken leverde voor de voorheen door Henk Hamming getrainde merrie niet alleen de eerste winst op, maar ook een mooi nieuw record. In ons land won ze bij aanvang van haar loopbaan twee keer.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: