Home | Buitenland | Franse winst voor trainer Ron Kuiper

Franse winst voor trainer Ron Kuiper

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Franse winst voor trainer Ron Kuiper

DOMFRONT – Op het gras van Domfront in Normandië was zondag een zege weggelegd voor trainer Ron Kuiper. Onze gewezen leerlingenkampioen zag Uccello Preterie naar de eerste winst in zijn loopbaan gaan.

De zoon van Kaiser Sozé werd door Yoann Lebourgeois in een met tien mille gedoteerde koers naar de winst gereden in een elf paarden groot veld. Ook in Wolvega zagen we de hengst gedurende de voorbije wintermaanden, overigens zonder veel succes, al in actie.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: