Home | Buitenland | Wilderbeek blijft maar winnen

Wilderbeek blijft maar winnen

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Wilderbeek blijft maar winnen

LES SABLES D’OLONNE – Voor de tweede keer op rij was er zaterdag in Frankrijk een zege weggelegd voor de door Antoon Wilderbeek getrainde Ultra Pride.

De vierjarige Not Disturb-zoon was tien dagen eerder al als winnaar over de meet gekomen in dezelfde plaats. Ook toen wordt hij gereden door Sébastien Tribourdeau. Dit keer was hij in een met vijftien mille gedoteerde koers de snelste over 2650 meter in 1.16,5. Woensdag komt Tribourdeau op dezelfde baan wederom in actie voor Wilderbeek, dan met Takila du Cap Vert.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: