Home | Buitenland | Zege Yulika Worthy

Zege Yulika Worthy

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zege Yulika Worthy

BORNHOLM - De in 2007 met Hans Crébas gekwalificeerde Yulika Worthy heeft dinsdag in het Deense Bornholm wederom een zege behaald.

De dochter van Incredible Hulk en Kaelic Worthy werd door eigenaartrainer Kim Hjort in 1.20,6 over 1860 meter naar de winst gestuurd en bleef daarbij zes tegenstanders voor. Het was de vierde winst van Yulika Worthy, die haar vorige zeges ook behaalde op dezelfde baan en met dezelfde rijder. Haar record stamt nog altijd uit haar Nederlandse periode en werd gelopen in handen van Cees Kamminga: 1.17,6

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: