Home | Buitenland | Zege Ywema's Pine

Zege Ywema's Pine

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zege Ywema's Pine

HOTING – De serie meeting in het Zweedse Hoting, een klein Zweeds plaatsje, heeft nog een tweede Nederlands succes opgeleverd. Dinsdag werd er gewonnen door Ywema’s Pine.

De zoon van de elitemerrie Iwema's First won voor de derde maal in zijn loopbaan en deed dat in 1.17,0 met Viktor Brodin in de sulky. Iwema's First was al moeder van grootverdieners als Rowdy Joe Boko, Victor Lavec en Wim, die in Noorwegen succesvol was.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: