Home | Buitenland | Debuutwinst Very Class in Frankrijk

Debuutwinst Very Class in Frankrijk

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Henk Grift: succes in Frankrijk Henk Grift: succes in Frankrijk

LAON – De stal van Henk Grift steekt in blakende vorm en dat resuteerde zondag in de debuutzege van Very Class. Gereden door Matthieu Verva was de combinatie de sterkste in Laon.

De drie jaar oude zoon van Quatre Juillet en Luna Class tikte af in een winnende tijd van 1.18,7 over 2225 meter. Daarmee haalde de met voorsprong winnende hengst van Stal Vibelzee een eerste prijs van ruim tien mille binnen, hetgeen een mooie start van zijn loopbaan betekende. 
Vader Quatre Juillet was als vierjarige tweede in de Prix Phaéton achter Quaker Jet en is van Love You. Moeder Luna Class kwam in haar loopbaan tot minder aansprekende prestaties.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: