Home | Buitenland | Venividivici Joe op Enghien in actie

Venividivici Joe op Enghien in actie

Door 1
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Venividivici Joe op Enghien in actie

ENGHIEN – Op de baan van Enghien wordt zaterdag de Prix de l’Obelisque gereden. Een van de aangegeven paarden voor deze met 68.000 euro gedoteerde koers is Venividivici Joe.

De dit keer door Pierre Vercruysse te sturen Paul Trot-zoon uit de stal van Hugo Langeweg Jr treft in het veld onder meer Pacha de la Frette. Dat die regelmatig in ons land startende ruin van Lieven de Groote over 2100 meter vertrekt, is opvallend. Hij werd door eigen omgeving eerder immers omschreven als een paard dat aan de mijl eigenlijk al genoeg heeft.
In totaal komen zestien combinaties aan de start. Vorig jaar werd dit nummer gewonnen door  Leading Lantern met Christophe Martens. Ook Max de Guez en Nuit Torride staan reeds op de erelijst.

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 1 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Jeroen van de Graaf 26 mei 2012
Na een rommelig gereden koers van Pierre vierde geworden.
totaal: 1 | nu in beeld: 1 - 1

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: