Home | Buitenland | Skully Gully haalt vette buit binnen

Skully Gully haalt vette buit binnen

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Italiaanse vlag Italiaanse vlag

MODENA – In Italië waren er het voorbije weekeinde mooie successen voor zowel Erwin Bot als Hennie Grift. De Corsa Renzo Orlandi in Modena leverde trainer Erwin Bot een vette buit op van ruim 23 mille met dank aan Skully Gully.

De Amerikaanse draver werd door Andrea Guzzinati in 1.12,7 over 1600 meter naar de winst gereden. De voorheen bij Lutfi Kolgjini gestationeerde merrie verdiende inmiddels meer dan 370.000 euro.
Skully Gully won bij haar vorige trainer al onder meer de Erkki Rajakoski Memorial (2007) en de Glenn Kosmos Memorial in 2008. Als driejarige werd ze ook nog tweede in de Wallenius Cup achter de goede Lie Detector.
De Corsa Renzo Orlandi kent een geweldige erelijst met bekende winnaars als Snack Bar, Friendly Face, Peace Corps, Toss Out (twee maal zelfs), Huxtable Hornline, Varenne, de bij Buitenzorg nog dekdiensten verrichtende Royal Gull die destijds werd getraind door Jan Kruithof, Legendary Lover K, Civil Action en Felix del Nord. Vorig jaar was Mack Grace SM de rapste.
Tijdens dezelfde meeting reed Guzzinati ook voor Hennie Grift nog een winnaar. De vierjarige Onky Tonk was in 1.14,2 de snelste over 1600 meter.

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: