Home | Buitenland | Lobell Countess weer in achterveld

Lobell Countess weer in achterveld

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Lobell Countess © www.traberfoto-sx.de Lobell Countess © www.traberfoto-sx.de

BILLUND - Opnieuw heeft de Duitse Derbywinnares Lobell Countess zich zondag van een mindere kant laten zien. De dochter van Abano As kwam in actie in het Deense Billund in de Sprintmesteren, waar ze net als onlangs in Wolvega al snel foutief was.

De merrie zal nu na terugkeer in Nederland grondig worden onderzocht, hoewel haar omgeving nog niet direct aan een fysiek probleem denkt. De winst in deze Sprintmesteren ging naar de Viking Kronos-zoon M.T. Golden Boy. De ruin werd door Joakim Lövgren in 1.12,5 naar de zege gereden. Vorig jaar was Strooper nog wel de sterkste in dit nummer, met dank aan een gastritje achter Velten Couture. Ook met Weltblut was hij in 2003 al eens de beste.

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: