Home | Buitenland | Ariel Boko wint in Bollnas

Ariel Boko wint in Bollnas

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Per Linderoth Per Linderoth

BOLLNAS - In het Zweedse Bollnas behaalde de merrie Ariel Boko de negende zege in haar loopbaan. De dochter van Lemon Dra en Exciting Kronos won in 1.14,5 over 2140 meter.

Dat gebeurde net als bij veel van haar vorige zeges in handen van trainer Per Linderoth, die ook eigenaar is van de merrie. De door John Bootsman gefokte draver won inmiddels ruim zestig mille aan euro en heeft een record van 1.14,0 achter haar naam. Het betrof hier een koers in het kader van de Turbo Sunds Stoserie waarvan de finale wordt verreden in Bollnas op 6 juni. Daarin is Ariel Boko normaliter ook van de partij.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: