Home | Buitenland | Strooper op jacht naar herhaling

Strooper op jacht naar herhaling

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Peter Strooper Peter Strooper

BILLUND - Peter Strooper hoopt komende zondag in het Deense Billund een nieuwe zege te behalen in de Sprintermesteren. De Duitse Derbywinnares treft in het hoofdnummer van de dag negen tegenstanders.

Vorig jaar was Strooper al de sterkste met Velten Couture, maar toen betrof het een gastrit voor trainer Hans-Joachim Tipke. In 2003 was hij ook al winnaar geweest met Weltblut, de enige merrie die dit nummer ooit wist te winnen. Op de erelijst van deze Deense klassieker voor vierjarige dravers prijken namen als Frisky Frazer, Good As Gold, Legendary Lover K en Torvals Palema.

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: