Home | Buitenland | Timoko niet in Elitloppet

Timoko niet in Elitloppet

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Timoko met Richard Westerink Timoko met Richard Westerink

STOCKHOLM - Helaas zal Timoko volgende week niet aantreden in de Elitlopp. Na een galoppade in de Oslo Grand Prix bestonden er bij trainer en rijder Richard Westerink al gerede twijfels over een start, maar na een medisch onderzoek is het definitief duidelijk geworden dat de Europese crack niet zal vertrekken in het sprintnummer.

De hengst kampt met een ontsteking aan de rechtervoet. Westerink was overigens - ondanks het matige presteren van de topper - zeer te spreken over het uitstapje naar Noorwegen. "We zijn er geweldig ontvangen en ik vind het doodzonde dat de hengst juist die dag niet top kon presteren. Ik kom graag nog eens terug om revanche te nemen in de Oslo Grand Prix", aldus de Nederlander tegen het Noorse journaille. Wanneer Timoko weer kan aantreden, is nog niet bekend.

Beoordeel dit artikel

4.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: