Home | Buitenland | Iceland klopt Amaru Boko

Iceland klopt Amaru Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Iceland Iceland

SOLVALLA - De Meadows Road Lopp op de baan van Solvalla is dit jaar gewonnen door Iceland. De oud-winnaar van de Elitlopp was woensdag na 1640 meter de snelste in 1.11,8 en bleef met Stefan Melander vóór Year in Review (Per Lennartsson) en de door Jorma Kontio gereden Amaru Boko, die tot 1.12,0 kwam.

Ook Yield Boko griste met een vijfde plaats nog wat prijzengeld mee, terwijl de Duitse crack Copper Beech zwaar teleurstelde. Amaru Boko was het tweede fokproduct van John Bootsman die een podiumplek in deze Meadows Road Lopp behaalde. In 2003 werd Pegasus Boko tweede achter Scarlet Knight, die het nummer twee keer op rij zou winnen.

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: