Home | Buitenland | Weer winst voor Avanti LM

Weer winst voor Avanti LM

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Nederlands succes in Aby Nederlands succes in Aby

ABY - De door Willem van der Meer gefokte Avanti LM heeft zijn derde zege op Zweedse bodem te pakken. De zoon van Love You en de goede merrie Orchide Hornline werd door Bo Falsig in 1.14,3 op de baan van Aby naar de zege gereden in een koers over 1640 meter.

Avanti LM behaalde destijds zijn eerste zege met Hugo Langeweg Jr op Duindigt.

Hij liep in Halmstad inmiddels een nieuw record van 1.13,5. In Aby werden donderdag diverse andere topnummers verreden. De Konung Gustav V:s Pokal werd gewonnen door Fawkes met Ake Svanstedt. De Lovely Godivas Lopp ging naar Tamla Celeber met Örjan Kihlström en de Drottning Silvias Pokal (vorig jaar gewonnen door dezelfde Tamla Celeber) werd een prooi voor Love N Hate met Svanstedt.

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: