Home | Buitenland | Sterke zege voor Bowie Boko

Sterke zege voor Bowie Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Sterke zege voor Bowie Boko

ÄRJÄNG - In handen van Björn Goop heeft Bowie Boko in het Zweedse Ärjäng zijn derde overwinning geboekt. De winnende tijd van de hengst was 1.16,3 over 2140 meter. Bowie Boko is een zoon van Tagliabue en de Canadese merrie Armbro Decade.

Die bracht eerder van Muscles Yankee al de goede Alexis Boko. Grootmoeder Aviano leverde naast Armbro Decade ook de bij ons als koerspaard bekende Armbro Embellish af. Bowie Boko kwalificeerde zich voor de Sverigeloppet op 25 mei op de baan van Solvalla. Dit nummer werd in 2008 gewonnen door de voormalige Vibelzee-draver Excallibur.

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: