Home | Buitenland | Yarrah Boko maakt opwachting in Elitloppet

Yarrah Boko maakt opwachting in Elitloppet

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Yarrah Boko houdt straks als 'Noorse Zweed' de eer van John Bootsman hoog Yarrah Boko houdt straks als 'Noorse Zweed' de eer van John Bootsman hoog

STOCKHOLM - Een trip naar de Elitlopp wordt voor Nederlanders steeds aantrekkelijker. Eerder was al bekend dat Richard Westerink's Timoko een invitatie voor de Zweedse topkoers binnenhad, maar ook de door John Bootsman gefokte Yarrah Boko maakt straks zijn opwachting in dit galanummer.

Veel deelnemers die we eerder ook in actie zien in de Oslo Grand Prix komen later richting Zweden. Naast de twee kanshebbers met een Nederlands kader staan ook Rapide Lebel, Arch Madness, Windsong Geant, Sanity, Commander Crowe en Iceland op de voorlopige startlijst.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: