Home | Buitenland | Beanie M.M. wint hoofdnummer in Momarken

Beanie M.M. wint hoofdnummer in Momarken

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Beanie M.M. Beanie M.M.

MOMARKEN - In het Noorse Momarken werd zaterdag de meeting afgewerkt die in het kader stond van het immens populaire V75-spel. Het is

Het hoofdnummer was de strijd om de Steinlagers Æresløp, vernoemd naar de winnaar van het Europese Grand Circuit in 2005. De strijd ging uiteindelijk tussen favoriet Joke Face en Beanie M.M., waarbij laatstgenoemde uiteindelijk de overhand had. De winnende tijd van de door Johnny Takter gereden Super Arnie-ruin was 1.12,2 over 1.640 meter. Mogelijk zien we Beanie M.M. straks in actie in de Olympiatravet in Romme. De vorige twee edities van deze Steinlagers Æresløp werden gewonnen door Global Investment en Bobtail.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: