Home | Buitenland | Bodrum Boko naar tweede zege op rij

Bodrum Boko naar tweede zege op rij

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Bodrum Boko Bodrum Boko

ABY - Bodrum Boko werd voorheen getraind door Reinier Feelders voor de Helmondse familie Gerrits. Met Roland Hülskath was hij al eens succesvol in Gelsenkirchen. Donderdag schreef de zoon van Eilean Donon en Shade (ook de moeder van Wishful Boko) zijn tweede winst op Zweedse bodem bij.

In handen van Björn Goop deed hij dat in een verbetering van zijn besttijd: 1.15,3 over 1.640 meter. In het geslagen veld eindigden de Nederlandse dravers Blues Summerland en Ali Baba. Het was de tweede winst op rij voor Bodrum Boko. In het geslagen veld eindigden de Nederlandse dravers Blues Summerland en Ali Baba. Het was de tweede winst op rij voor Bodrum Boko.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: