Home | Buitenland | Derde zege voor Grift's Untouchable Amour

Derde zege voor Grift's Untouchable Amour

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Derde zege voor Grift's Untouchable Amour

REIMS - De door Vibelzee bij Henk Grift in training gegeven Untouchable Amour heeft op de baan van het Franse Reims een eclatante zege bahaald in handen van Dominik Locqueneux. De combinatie boekte de derde zege in zeven optredens.

In een met € 22.000 gedoteerde koers over 2.600 meter was de zoon van Goetmals Wood en Amour d'Aunou in een tijd van 1.17,2 de snelste, nadat hij met nog ruim een ronde te gaan de kop had genomen. Moeder Amour d'Aunou bracht eerder toppers als Private Love, Our Love en In Love With You.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: