Home | Buitenland | Yield Boko en Marco di Jesolo goed beoordeeld

Yield Boko en Marco di Jesolo goed beoordeeld

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
yield_boko_en_marco_di_jeslolo yield_boko_en_marco_di_jeslolo

AXEVALLA - De eerste van drie hengstenkeuringen op de baan van Axevalla heeft voor de Hambletonian-deelnemer Blue Mac Lad (in 2006 derde achter Glidemaster en Chocolatier) de hoogste waardering opgeleverd.

De zoon van Muscles Yankee scoorde 84 punten op een schaal van 100 en ging daarmee Pastor Stephen (81) vooraf. Hoopgevend was ook de waardering voor Yield Boko, die net als Hard Livin tot 77 punten kwam. De met Hugo Langeweg Jr destijds zo succesvolle Marco di Jesolo kreeg 72 punten, hetgeen eveneens in de categorie uitstekend valt. Marco di Jesolo is te boeken via Greenwood Farms van Frank Bins in Otterlo.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: