Home | Buitenland | Bagley in training bij Stefan Hultman

Bagley in training bij Stefan Hultman

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
bagley_in_training bagley_in_training

STOCKHOLM - De ooit met Rick Wester zo stormachtig aan zijn loopbaan begonnen Bagley is in training gekomen bij Stefan Hultman.

De zoon van Bartali OK en Novel Boshoeve boekte na zijn eerste successen met Wester, hij stond toen in training bij Arnold Mollema, ook overwinningen met Heinz Wewering. Die zegevierde er onder meer mee in de Charlie Mills Rennen. Zijn laatste optreden eind vorig jaar leverde een tweede plaats op achter Wee Catch Diamond in een Breeders Crown-koers. Bagley was eerder ook al actief in Zweden en kwam daarin met ereplaatsen uit in de Silverdivisionen.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: