Home | Buitenland | Noodlottig incident In Zweden

Noodlottig incident In Zweden

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
noodlottig_incident noodlottig_incident

HAGMYREN - De Zweedse draver Elfsborg Palema is op een merkwaardige manier aan het einde van zijn leven gekomen. Tijdens een trainingsrit met eigenaartrainer Roger Persson schrok de zoon van

De ruin deinsde terug, wierp zijn rijder uit de sulky en ging aan de haal. Terwijl Persson er met wat kneuzingen vanaf kwam, had de confrontatie voor Elfsborg Palema, een halfbroer van goede dravers als Ludvig Palema en Jan Palema, ernstiger gevolgen. Hij werd op kilometers afstand enige tijd later aangetroffen met een gebroken nek. Op de beer wordt inmiddels jacht gemaakt.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: