Home | Buitenland | Lotis Photo lijkt kansrijk in Zuid-Frankrijk

Lotis Photo lijkt kansrijk in Zuid-Frankrijk

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
lotis_photo_kansrijk lotis_photo_kansrijk

CAGNES-SUR-MER - Henk Grift maakt met zijn Lotis Photo vrijdag een zuidelijk uitstapje met Lotis Photo. De draver die ooit de Duitse Derby won bij Peter Strooper start in de met 32.000 euro gedoteerde Prix d'Helsinki op de baan van Cagnes-sur-Mer.

Hij wordt daarbij namens Stal De Groningers gereden door Dominik Locqueneux. Die was er de laatste tijd steeds geplaatst mee in Vincennes en won eind vorig jaar met Lotis Photo een koers in Chartres. In deze uitdaging zijn er voor de zoon van SJ's Photo en Novel Boshoeve zeker kansen op een mooie klassering.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: