Home | Buitenland | Andr

Andr

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
andre_bakker andre_bakker

HAMBURG - De stal van Jeroen Engwerda piekte tijdens de zondagse meeting op de baan van Hamburg. Al in de tweede koers was het raak voor de stal uit Biddinghuizen, waarvoor Andr

Ook Ronald de Beer was naar Hamburg afgereisd. Dat leverde hem een zege op met Binky di Quattro, net als Monica di Quattro overigens eigendom van Klaas Schilstra. De My Love Jet-dochter zette een winnende tijd van 1.17,1. Trainer Harry Pools kon een zege bijschrijven met dank aan Jumbo Jackson, die door gastrijder Thomas Panschow naar de bloemen werd gereden.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: