Home | Buitenland | Brisco Boko blijft ongeslagen

Brisco Boko blijft ongeslagen

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Brisco Boko blijft ongeslagen

BODEN - In het Zweedse Boden was er de derde zege in de loopbaan van Brisco Boko, een vier jaar oude zoon van Kadabra en de Amerikaanse Boko-merrie Tilly Boko. Daarmee bleef de hengst ongeslagen. Hij wordt getraind door Petri Salmela en werd net als bij zijn

De winnende tijd van 1.17,9 was wederom een persoonlijk record. De hengst werd niet alleen gefokt door John Bootsman, maar mede door Flevofarm (Titia en Sybrand Iwema). Beide fokkers zijn al voor een langere periode samen actief en succesvol. Brisco Boko werd tijdens een 2 Companions Sale nog voor 7.500 euro aangekocht door Henk Grift, maar koerste alleen en met lange tussenpauzes in Zweden.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: