Home | Buitenland | Ray Turgot haalt vette prijs binnen in Kuurne

Ray Turgot haalt vette prijs binnen in Kuurne

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Ray Turgot Ray Turgot

KUURNE - Tijdends de jaarlijkse Mardi Gras-meeting op de baan van Kuurne boekte

"Henk Grift wist dat hij te koop stond, maar zelf had Henk al genoeg paarden in training. Ik ben wezen kijken en heb een stukje met hem gereden. Aanvankelijk viel hij vervolgens wat tegen, maar bij Bart van Noord en later Jos van Koolwijk is hij goed opgeknapt. Jammergenoeg is Jos naar Frankrijk gegaan, vandaar dat hij nu bij Jan van Dooyeweerd staat."

Het hoofdnummer in Kuurne werd gewonnen door de heroptredende Commander Crowe met Christophe Martens. De combinatie was in een klein veld in 1.14,3 over 2.300 meter de sterkste. Het was zijn eerste optreden sinds hij oktober vorig jaar in de Canadese Breeders Crown werd verslagen door San Pail. Zijn volgende opdracht is op 3 maart de Prix de l'Union Europeenne, waarin hij onder meer Rapide Lebel treft.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: